Nauskis taas! Valtonen täällä.
Meille ei tänne muuta kuulu kuin PikkuVeikka-poloisen sairastusta. Tänää oli taas elläinlääkärillä kontrollikäynnin paikka ja lääkäritäti sanoi, että on varovaisen positiivinen Veikan suhteen. Veikkis nimittäin on syäny monta kertaa raksuja, sillee muutama rapelo kerrallaan ja juo vettä. Tänään tuli sitten se kauan odotettu pissakin :)
Nyt pitäis vaan saaha Veikalle ruokahaluja lisää ja voimia kans. Kun Pikkukatti vaa makoilee. Aamul Veikka tassutteli hitaasti mutta varmasti mein herkkukaapin eteen ja Äippä ymmärs et kisunamin puutostaha se Veikkis tarkoitti. Tuo reissu väsyttiki sit nii kovasti pikkukaverin, et piti käydä nukkumaan taas.
Mut vaik Veikkis makkoilee ja nukkuu iha miälettömästi, nii seuraa se kuiteki mitä mie ja Ihmiset puuhataan, et ei Veikki iha apaatinen oo.
Piristy Veikka, mie voisin vaik olla siun kans kisupainia heti ku jaksat. Ja Ihmisetki leikkis varmaa tosi innoissaan siun kanssa.
Oikein leppoisaa ja tervettä viikonloppusta kaikile kavereille!
Terkuin, Valtonen
PS.Tos kuvas Veikkis (ja Äippäkin joka on saanu sormensa ja jalkansa änkettyy kuvauksee) ihmettelee Veikkiksen kaljua masua. Ku elläinlääkärin ajella mahakarvat poies et ne sai otettu sen semmosen ultraäänikuvatuksen Veikan masusta.
1989892.jpg