Veikkis täs taas, terve vaa kisut!
Ihmisil oli joku semmonen juttu ku vappu. Mut ei meil sitä sit mitenkää vietetty ku Äipän kummi kuoli tos lauantaina :(  ja Äippä on ollu ihan vaisu, vaik sil on ollu lomaa ja se ei oo olleskaa menny sinne töihin-paikkaa. Mut päästii me kummiskii sillo lauantain maalle ja ulkoilee.
Sit sinne maalle tuli semmosii mini-ihmisii kyläilee. Valtonen säikähti ko niist kuulu semmosii kimeitä ääniä ja Valtonen pakeni oitis yläkertaa. Sen silimät oli oikeesti iha teevatin kokoset. Mie taas oisin leikkiny enemminkii niitten mini-kokosten ihmiste kaa, mut ne leikki aika tylsästi. Ne vaa laitteli tavaroita semmosee nukketaloo ja vähä rullailivat miniautoilla. Oisivat ihmees heitelleet niit leluja, nii oisi meikistäkii kiinnostanu se leikki kovasti paljo.
Sit tänne tuli taas talvi ja kylmä ja lunta. Paitsi nyt taas paistaa möllöttää jo toi aurinkoinen.
Ihmiset varas muute Valtos-paral ajan elläinlääkärille huomiseks. Se tuhma täti tökkää Valtoseen rokotuksen. Mie en joudu elläinlääkärille, johtuu varmaa siit et oon ollu taas tosi avulias. Äskekii autoin Äippää piirakkataikinan kohotukses. Mie nukuin kippuralla taikinakupin ympäril ja lämmitin sitä. Ihmiset sano, et oon hirmusen hyötyllinen. Tulipas taas hyvä miäli piänel kissalle :) Tosi ei se piirakka sit kuiteskaa onnistunu. Äippä manaili äske keitiössä ku se piiras oli iha löllö, ku ei meil ollukaa jotain prunajauhoja. Mie  lähen ny pyärii tonne keittiöö kans. Jos vaik tulis jotai herkkusia kissoillekii.
Hauskaa illanjatkoo kaikile ja terkkuja Kissa-Valtoselta (hää on ruuanlaiton valvojana justiisa).
T:PikkuVeikka
378429.jpg
Ihmiset hei, tuokaas se kamera kotio nii saatas uuempaakin kuvamatskuu! Täs vanhas kuvas mie rentoutun Äipän sylis.