"On taas Mörkösen vapaapäivä, Suolakaivos ei tarvitse minua tänään...."
Vastoin kaikkia epäilyksiäni Kaivoksen toimintakeskiviikko meni oikein rennosti. Muutamaa puukkohaavaa lukuunottamatta kaikki palasivat takaisin kaupunkii täysissä ruumiin voimissa. Tai ainakin samassa kunnossa kuin olimma lähtiessämme.
Kohta lounaalle ystävien kanssa, sitten kattiskat autoon ja maalle ja sitten tekemään kaivauksia vaatekaappiin. Pitää varmaan niihin huomisiin Miähen sukujuhlasiin kehitellä jotain päällepantavaa. (Minä mitenkään viime tippaan ole tätäkään hommaa jättänyt ;) Löytyisiköhän apoteekista jotain kärsivällisyyttä ja hermoja kehittävää reseptivapaata lääkettä. Sellainen voisi olla tarpeen, jotta kestää suhteellisen järjissään kaikki iki-ihanat hääleikit ja muut häsellykset.
Toisaalta ihan kiva, että kyseinen tapahtuma on melkein toisella puolen Suomea. Minusta automatkat ovat hauskoja, voi kuunnella jotain kivaa musiikkia ja höpötellä. Matkaaminen on mukavaa, perille pääsemisen hauskuus onkin sitten jo aivan toinen juttu ;)
Hmm. Kärsivällisyys-kasvattajani aloittivatkin näköjään kärsivällisyyteni kohottamis-harjoitukset, Valtonen seikkailee kukkapöydällä ja yrittää roikkua amppelissa. Lehtikorista kuuluu tehokkaita repimisääniä, taitaa olla Veikan askarteluhetken aika.
Hauskaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Tämä lähtee nyt pitämään kuria kissoille (tai tarjoamaan kisukarkkeja ).
-Mörkönen-