Ihmine lupas, että huomenna sit lähetään maalle viettämään sitä joulua. Jo tässä onkin odotettu. Aion ulkoilla ihan kamalasti ja Veikkis suunnitteli et se juoksee ainakii sata tuntii mummolan yläkerran portaita ylösalas.
Tänää oli kans aika hauskaa. Ihmine anto meille ihanan pahvilaatikon. Laatikot on just asiallisia. Sinne voi ahtautua ja sit hyökkii sieltä esiin. Tää laatikko on viel aika iso, nii siäl mahtuu hyvin kököttelee ja vaklaa. Kyllä pitäis olla semmone sääntö, että kissoil ois aina käytössä iso pahvilaatikko.

Yks päivä Ihmiset laitto kaikkii tavaroita semmosii paketteihin ja me kissat autettii. Veikka teki hirveesti lumihiutaleita yhestä paperirullasta enne ku Ihmiset huomas ja takavarikoi sen rullan. Veikka on tosi hyvä repiii paperii. (En mä sitä sille oo sanonu, ettei se ylpisty kun sitä kehus). Se käyttää repimisee kaikkii neljää tassuu ja viäl hampaita. Et jos joku haluu valkosen joulun nii mä voin vuokrata tota pikkukattii repiin hiutaleita, jos vaa kisukarkeista sovitaan. Paperit saa tilaaja kyl sit hoitaa.

Mut huomista ootellessa mä taidan käydä viäl hengaas siäl laatikossa. Herkullista ja ilosta jouluu vaa kaikille kissoille! Huomenna tää katti paineleeki sit maaseudun hajui nuuskuttelees. Kurrrr-mau!
Terveisin, Kissa-Valtonen