Terve! PikkuVeikka täällä pitkästä aikaa! Myö ollaa vähä oltu nettikatkokses taas kerra. Äippä on ollu kamalasti siellä tyhmäpyhmässä Töissä-paikassa ja Miäsihmine räpeltää aina iltasin tos kotikoneel, sillo ku se kone ees toimii.

Valtosel oli sit 3-vee synttäri täl viikol, tai ainaki Elläinlääkärin papereis o syntymäpäiväks merkattu 1.9, ku ei sitä oikei tarkkaa kukaa tiiä. Valtone kiittää edellisee postauksee tulleista onnitteluista, iloistuttivat kovasti Neitistä. Varsikii ku meil ei kauheesti juhlittu, saatii sentää semmosia ältsinhyviä kisukarkkeja mitä ei oo saatu toooosi piiiitkäään aikaan ja sit iltaruual saatii broiskua! Njam! Mie kyl meinasin laittaa Valtosel lahjapakettii vähäse raksui ja yhen maitonapin mitä olin jemmaillu aamupalalta, mut toi paketointi oli kauhia hankalaa ja paperi hajos vaa koko ajan. Siin ahkeroides miul sit tuliki nii hirmuine nälkä et söin ekaks sen maitonapin ja sit taisin vahingos syyä ne raksutki. Mut toivotin kuiteski Valtosel hyvää synttärii ja oisin juhlan kunniaks leikkiny kisupainii Valtosen kaa, mut ei se oikei innostunu siit.

1150637.jpg

Eile illal mie käyti vähä semmosta oman tassun oikeutta ja lainasi Äipän lautaselt palasta kananmunasta, minkä se oli keitelly aikasemmi. Vähänkö oli hauska lelu, yks parhaita ikinä! Siihe valkosee osaa uppos kyns just hyvi ja sitä munaa pysty viskelee näppärästi. Puol tuntii mie riehuin sen munapalasen kans, mut sit se meni nii rikki ettei enää pystyny leikkii. Äippä meinas olla ekana äkäne, ku se ois halunnu syyä senkii palasen mitä mie lainasin ja sitä munamössöö vähä levis olkkarii. Mut sit Äippää rupeskii vaa naurattaa ku mie olin niin innostunu.

Leikkisää torstakia kaikile! Terkui, PikkuVeikka