Päivän opetus: jos on olemassa riski, että saapuu asiakkaita, ei kannata ahtaa suuhunsa kahta mähmäistä hedelmätoffeeta yhtää aikaa. Puhuminen yhteentakertuneilla hampailla on kovin hankalaa.

Huomenna onkin jännittävä päivä. On Suolakaivoksen Nipotusosaston virkitäytymispäivä. Suuntaamme pikkubusseilla käymättömiin korpimaihin seikkailemaan koko päiväksi. Retkeltä selvinneet saavat vielä ruokatarjoiluakin. Lähes tulkoon naisista kuuluvan porukan suunnitelmat mukaan otettavista välttämättömyystarvikkeista kuulosti siltä, että olisimme lähdössä puoleksi vuodeksi vaeltamaan Siperiaan. Toivottavasti järjestäjät ovat varanneet ylimääräisen ajokin varusteille. Itse ajattelin selviytyä rakkolaastarilla, sytkärillä, tupakkiaskilla ja aurinkolaseilla (olettaen tietysti että se aurinko paistaa). Näin kun uhoan, niin huomenna huomaan ahtavani ihan vaan varmuuden vuoksi reppuun kaikkea föönistä eväisiin. Tarkemmin ajatellen ehkä jonkinsortin kannettava apteekki kannattaa mukaan varata ;) Ja jos varautuisi kuitenkin siihen, että kyseessä on Kaivosjohdon juoni ulkoistaa meidät Etelä-Sumatralle halpatyövoimaksi....

Tarkempi reportaasi mahdollisen matkalta paluun jälkeen. Alkaa oikeastaan jo huolestuttaa, ehkä pitäisi tehdä kuten nuori kissaystävämme Veikkis ja piiloutua taitavasti (ja kukaanhan ei huomaa :)
580417.jpg
-SurvivalMörkönen-