Hiphei kaverit! PikkuVeikka täällä. On ollu iha kamalan kuumaa. Se vaikeuttaa kamalasti leikkimistä ja muite tärkeitte asioitte tekemist, ku tulee nii hirmuisen kuuma ja joutuu rötkähtää lattialle viilentyy. Ja toiminta jää keske. Meil o semmone kivilaatta-lattia tos etteisessä ja siin o hyvä makoilla jäähyttelees ku se lattia on aikas viiliä.  Toine hyvä viilennys konsti on vesileikit. Mie oon nykyää ain valmiina kylppärin vesipisteil, jos joku ihmine vaa sinnepäi liikahtaaki. Hanaleikki kylmäl vedel tekee tosi hyvää ku tassut kastuu. Sen verra mie oon saanut tota Valtostakii innostuu asiasta, et sekii tulee sinne vesipistee (toim.huom. lavuaari) reunal. Mut ei se roiskis-polskis-leiki, se vaa juo vettä hanasta.

580392.jpg

Tänää mie vein ton miu suosikkihiiren (näkkyy vähäisen tuas kuvas) kans mukana sinne kylppärii, ku aattelin se ois kans hyvä kylpee pikkaisen. Mut siit hiirest tulikii aika surkian näköne ku se kastu. Sit mie tungin sen hiiren pesukonee alle kuivamaa.

Ihmiset laitto yks päivä semmose katos pyärivän vekottimen käyntii. Kattotuulettimeks ne sitä sanovat. Se o sit jänskä, ku se vaa pyärii, pyärii ja pyärii. Mie menin ekas sänky päälle sen tuulettimen alle ja juaksetin ympyrään se alla samaa tahtii ku se vekotin pyöri. Mut siit tuli vähä hölömö olo, ni sit mie keksi et kävin siihe sängylle selällee ja haron etutassuil niiku yrittäsin ottaa sitä pyörijäistä kiinni. Ihmiset rupes nauraa. Hyvä ku iloistuvat nekii joskus. Mut on se vekotin vaa jänskä. Kiva ku Ihmiset järjestää kaikkii huvituksii meile kissoille.

Huomen myä sit taas päästää varmuu maalle. Käyvää nykyää aika ussein siäl, ku MiäsIhmine pitää sen semmosta kakspyärästä surinakonetta siäl. Se sit räpeltää sen konee kans ja Äippä ulkoilee mei kaa. Tosi ulkoilu on kamalan rankkaa ku on näi kuuma. Toivottavsti tulee semmone viiliä tuuli, ni jaksaa toimia siäl ulkona. Mie ku en oikei jaksa makoilla jossai varjos vaa koko aikaa niiku toi mei Valtone tekee.

Kesäistä viikonloppusta kaikile! Muistakaa nestetankkaus, ettei tuu huano olo.

Terkuin, PikkuVeikka