Nauskis taas kaikki! Valtonen täällä. On päivän potilasraportin aika. Potilas-Veikkanen on tänään ekaa päivää ilman lääkkeitä, paitti se pitkävaikutteine antipiootti vaikuttelee yhä. Veikkis on ihan kamalan väsy, mut on jaksanu kuitenkin käyä useemman kerran syämäs ruokakupil raksuja. Muutama raksu aina kerrallaan. Ja kisunamit maistu kyllä. Vettä potilas on juono vähäsen.
Tarkastuskäynnillä elläinlääkärillä todettii et ei Veikkiksen maha tunnu turvonneelta, eikä pissan ja kakankaan pitäisi olla tunnustelun perusteel sualenmutkas jumis. Huomisee mennessä pitäis kyl tulla pissa ja kakka tai muute pitää taas pohtia mikä neuvoksi. Mut täl kertaa ei Veikkis saanu yhtää piikkiä elläinlääkäril.
Äippä tuli tosi ajoissa kotii Töistä-paikasta ja iloistui iha hirmuisesti ku Veikkis köpötteli ovelle Äippää vastaan. Hitaasti kylläkin ja yhen kerran puskettuaan Äipän jalkaa Veikkis väsähti taas ja oli pakko käyä pötkölleen.
Ei muuta tältä erään. Päätän raportin ja lähen hengailee keittiöön. Kauppakassis tais nimittäi olla kalkkunafilettä ja arvelempa et sitä saa PikkuVeikka-polon lisäksi myäs allekirjoittanuki.
Veikka on muute laihtunu hurjasti (kattokee vaikka alla olevaa potemiskuva), nyt mein pitää syyä kaikkee hyvää ja paljo!
1989895.jpg
Terkuin, Valtonen