Morjens kissat!
Veikkis se täällä taas. Tänään me sit päästään maalle mummolaan koko viikonlopuks. Vähäks alkaa jo jänskättää. Me ollaan Valtosen kans oltu tosi toimeliaita täs lähtöö odotellessa. Pestiin makkarin lattiakii, Valtone heivas yhen kukkamaljakon lattial ja Äippä tuli sit pyyhkee kaa kuivaa lattiaa ja mie autoin kans pyyhkii. Pyyhkiminen o hauskaa. Äippääki rupes sit naurattaa ku mie melskasin sen pyyhkeen kans siin lätäkös lattialla. Mut siistii tuli.
Nyt pitäski mennä pakkaa mukkaan kaikkee tarpeellista sinne maalle. Mie otan ainaskii raksuloita ja hirveesti kisukarkkei ja kissanruokaa. Nii ja valjaat kans, ni päästää sit ulos. Ai joo ja suosikkihiiri pitää ettii kans. Jos sattus vaik ettei päästäskää ulos metsästää kaikkii ötökäisiä. Voi vide, mishä se miu hiiri on! Tarttee alottaa hetimite suuretsinnät.
580401.jpg
Suosikkihiiri on piiloutunu sohvale. Tule esiin siältä! Ehä mie mitää pahhaa tee. Vähä vaa puraisen...
580424.jpg
Neiti Valtonen alotti jo painostavan "Nyt mennään jo. Mennään jo. Maalle. Maalle. Lähetään..."-tuijotuksen. Se käpöttelee Ihmisen peräs ja tuijottaa. Koht myä varmaan päästää maalle, ku ei toi Ihmine kauaa kestä Valtosen hypo... ei ku hypnoottista katsetta ;)

Mie kirjotan sit enempi ku tullaa takasii. Nyt ei millään malta! Meenki jo valmiiks istuu kisukoppaa, etten varmast sit unohu ku tulee se lähtöhetki.
Oikein aurinkosta ja vauhdikasta viikonloppuu kaikille kissoille!
Toivotteleepi, PikkuVeikkis ja Neiti Valtonen