Nauskis kaikille! Tänää päivä alkoi hianommin kuin piiitkiiin aikoihin. Äippä tarjos meil aamunamuset ja sit se yritti laittaa kisukarkkipurkkia takas kaappii ja kömpelöitsi jotenkii ja purkki lens lattialle. Ja kaikki piänet ihanat rapsakat kisukarkit lens kans ympäriisä keittiön lattiaa.

Vähänkö tuli meikäkissalle kiirus syyä niitä. Rouskuttelin eteenpäin nii kovasti ku ehdin ja Äippä yritti yhtä nopeesti mättää namusia takas purkkii ku sil on joku päähäpinttymä ettei karkkei kovin montaa syyä päiväs. Ehin kuiteskii syyä tosi monta namusta, varsiki ku keksin et varastoin suuhu niit ku siirryin seuraavan namusen luokse. Vähänkö oli hauska aamu!

Äipällä on kaks työaamuu herättävänä ja sit sil alkaa loma. Se on kivaa se, varmaa ehitää leikkimääki enempi ku normaalisti. Tosi Ihmiset alottaa lomasa lähtemällä reissuu ja me kissat mennää maalle hoitoo. Siäl on aina kivaa, Valtonen saa ulkoilla kovasti paljon ja mie jos en taho ulos nii siäl riittää sisäl hirmusesti tilaa piänen kissa juaksennella ja riehuskella.

Aurinkoista päivänjatkoa! Toivoopi: PikkuVeikka1220034.jpg