Moi kisut. Tänään tapahtu iha kamalia. Myö riieltii Äipän kaa. Aika pahasti. Tämmöstä ei oo kyl miul sattunu ikinä enne ja nyt on iha kurja mieli.
Tää tappelutus alko siitä ku mie kiipesin kirjahyllyn pääl ja aattelin perustaa sinne työmaan. Siis semmosen tapetin repimistyömaan. No, Äippä huamas sen ja komensi ekana et "EI!". Mut mie en millää malttanu lopettaa ja sit Äippä tuli nostaa miut alas siält. Mut sit se kamala tapahtu...
Mie otin Äippää hampailla kädestä kii. Ja vähä kynsil kans. Siis oon mie sillee josku leikilläni näykytelly tai kirputellu hampaillani Äippää, mut en kovaa ja oon heti lopettanu ku Äippä on vähäse kiljassu. Mut nyt mie puretin sillee aika kovaa (en kuiteskaa iha täysiä) ja en meinannu päästää irti. Ja sit tapahtu viäl kamalampaa. Äippä suuttu iha tosissaa. Se kysy et viäläkös mie puren ja mie vaa pijin hampail kiinni ja sit sohasin vähä tassul ja kynsil. Äipäl tuli kaulaan naarmu siit ja siit puretusotteest piän jälki ranteesee.
Äippä oli tosi äkästä ja mie jouvuin sit erkkaan. Eli eristyksee tonne kylppäriin. Siel jäähyl ollessani mie sit mietiskelin, et miks ihmees mie tommosta tein? Ku miehä tykkään Ihmisistä ja varsinkii Äipästä, eikä se oo ikinä ollu miulle ilkiä ja sit vaa rupesin riitelee..
Ku pääsin siält jäähylt mie olin vähä vaisu poika ja menin heti rauhottuu ja miätiskelee koriini. Nyt mie harjottelen semmosii tosi sulosii pikkukisu ilmeitä ettei Äippä voi olla enää miulle äkänen, vaa ollaa taas kavereita. Toivottavasti se leppyy enneku tulee miu iltasylin aika! Huolestuttaa...
580404.jpg
Luulettekos et tämmöne "hävettää nii kovasti et pistän pään piiloon" homma toimis Äipän lepytykseen?
754039.jpg
Vai oisko tämmönen söpöily parempi taktiikka?
Terkuin, tänään tosi tuhmis-Veikka

PS. Yritin laittaa tänne uusii kuvii, mut MiäsIhmine on virittääs jotenkii tätä mei konetta, joten me kissat tai Äippä ei löydetty olleskaa kuvia. Toivottavasti ne ei oo iha hävinny tai muute pitää aina vaa laitella noit samoi vanhoi. Höh.
PPS. Äippä taitaa alkaa leppyy, kävin vähäse puskees päätä sen jalkaa ja se vähä silitti miuta :)