Lueskelin lehdestä ja täältäkin, että lintulunssaa eli tirpustautia alkaa taas olla liikenteessä. Muistuipa sitten mieleen, että työarvauslaitos viime vuonna jostain syystä valitsi minut jonkinsortin Suolakaivoksen lintuflunssa-vastaavaksi ja sain harva se päivä kaikenlaisia tiedotteita. Ilmeisesti niitten tiedotteiden pohjalta olisi varmaankin pitänyt tiedoitella jotain kaivoslaisille, mutta en saanut aikaiseksi eikä ymmärrykseni riittänyt muuhun kuin tyrkkiä niitä viestejä eteenpäin Henkilöstöjohdolle.
Täytyypä viimeistellä tiedoitteeni, jonka kirjoittelin viime vuonna ihan vain varmuuden vuoksi. Jos vaikka olisi äkkiseltään tyrkätty pitämään koko Suolakaivokselle jotain infotilaisuutta asiasta.
"Rakkaat työtoverit. Älkää kosketelko löytämiänne kuolleita lintuja. Jos nyt kuitenkin koskettelette niitä, älkää nyt kuitenkaan ainakaan syökö niitä. Jos nyt kumminkin päätätte syödä ne, niin muistakaa ainakin kypsentää ne kunnolla. Älkää joutuko vielä paniikkiin. Kerron sitten, kun paniikin aika on."
Jokin dramaattinen loppuhuipennus tuohon täytyisi varmaan kehitellä vielä.
-Mörkönen-