Suolakaivoksella on jotain tekeillä. Määräaikaisten työsopimuksia ei enää jatketa (kenenhän niskaan ne meinaavat lämästä näiden ihmisten työt?) ja joka puolella käydään ankaraa spekulointia, siitä mitä oikein on tulossa.
Itse asiassa ei mitenkään yllättävää. Suolakaivoksella on eksytty pahasti sivuraiteille sen varsinaisesta tehtävästä eli suolankaivuusta. Suolankaivuun sijaan päätoimena tuntuu olevan erilaisten toimiryhmien kokoontumiset ja erilaisten paperilla hienojen toimintastrategioiden laatiminen.
Ehkäpä suurena toimintasuunnitelmana on ulkoistaa kaikkien tavallisten työläisten puuhastelut, jotta voidaan sentään pelastaa edes varsin runsaslukuisen kaivosjohdon pallit. (Tarkoitan istuimia ei mitään genitaalijuttuja ;) Ensi kuussa on kyllä tiedossa joku palaveeraus, ehkäpä joku muistaa siellä kertoa tavallisille tasamaantallaajillekin, mitä päidemme menoksi haudotaan.
Sen suurempaa paniikkia ei tästä kyllä jaksa kehitellä, ansiosidonnaisillakin elää. Lähinnä pistää miettimään joko olisi rotan aika jättää uppoava laiva vai katsoako kuitenkin peli loppuun asti ihan vaan uteliaisuuksissaan.
-Duuniblues Mörkönen-