Terve! PikkuVeikka täällä. Ei olla kauhiasti ehitty kirjottelee tänne ku on pitäny kiirusta tuolla parvekkeella päivystykses ja sit ollaa päästy maalle.

Viimeeks ku oltii maalla tapahtui ihan hurjia. Mie olin harmillisest just menny sisälle lepäilee ku oli jo iha kamalan kuuma ja väsy ja niipä Äippä jäi sit Valtosen kans kaksistee ulos. Ja sit rupes tapahtuu. Äippä vähä naureskeli ku Valtone teki yks kaks pihatieltä semmosen hirmuisen loikan pellon puolelle, mut sit Äippää ei naurattanukaa yhtää ku yks kaks Valtone ampas siäl pellolta myyrä suussa takas tielle ja juaksetti talon taakse ja Äippä tiätysti roikku hihnas perässä. Mie tulin siin vaihees ikkunaan kattomaan, et mitä ihmettä se Äippä mekasti siäl takapihalla ja vähänkö otti päähä ku olin vaan siäl sisällä ku ulkona oli kamalasti toimintaa. Valtone viskeli sitä myyrävainaata Äipällekin ja Äippä mekasti. Se ei vissii oikei tajunnu et se ois voinu leikkii sil myyrällä Valtosen kans. Sit ku Valtone totes ettei Äippä tajuu leikkii sen kans, nii sitten Valtone söi sen myyrän. Nyt Valtone on aika pollee tosta tapauksest. Vois jopa vähäse sanoo, et sil nous toi metästys päähä. Valtone on kertonut miulle ainaki satamiljoonaa kertaa tosta metsästystapauksest ja ehotteli, et sitä voitaisii ruveta sanomaan Suureksi Metsästäjäksi tai Vaaralliseksi Kissapedoksi tai ainakin Metsästyskissaksi. Höh. En varmaa sano. Enkä mie kyl jaksai enää kuunnella yhtää kertaa tota metsästystarinaa.

Voi ei, Valtone huutelee just tuol et "Veikkis, oonks miä kertonu siit kun pyydystin suuren suuren myyrän vaik hihnassa roikku Ihmine!" Apua, mie meen nyt piiloo! Se o morjens kaverit!

1484179.jpg

Terkuin, Veikkis

PS. Iha epistä, Ihmiset sano Valtosel et tänää tulee matokuuri ku se söi noita luonnonantimia. Mie ehin vähäse virnistellä et, hahaa siitäs sai Valtone. Mut sit MiäsIhmine sano et miukii pitää syyä matokuuri. Siis tosi epistä!