Se on PikkuVeikka täs moi!
Mie kerron teille nyt yhen hassun jutun, vaik toi  Valtone kiäls kertomasta ja sano et se syä kaiki miun lelut ja puree miuta hänästä jos keron. Myö saatii joku aika sitte uus kisuvessa. Semmone mis on katto ja sit semone luukku mist kisut voi puikahtaa sine vessaa. Äippä ku sano, et se o kylästynyt kun kylppärin lattial on aina kisuhiekkaa mein raivokkaa kuapimisen jäljiltä.
Miusta se luukku oli tosi hauska. Puikahtelin koko illan sisää ja ulos sinne vessaa, kun siit luukust oli nii kiva mennä. Mut Valtone ei halunnu mennä uutee vessaa. Se kävi vaa toises vessas mikä on tos eteises. Sit ihmiset avas sitä luukkuu ja Valtonen meni sisää. Ja arvatkaas mitä?! Luukku ku meni kii ni Valtone ei osannukaa tulla ulos siält.
Se vaa läämi sitä luukkuu tosi pitkää siäl vessas ja alko sit miukuu tosi hätääntyneesti ja pyäri ympyrää siäl vessas ja sit taas läämi luukkuu. Ihmisii nauratti ja miutakii nauratti ja Valtonen vaa läämi ja miuku siäl vessas. Siit luukust näkyy vähä läpi ja Valtone oli nii hätääntyneen näkönen et Äipän kävi sitä sääliks ja se avas sen luukun ni Valtone pääs ulos. Muuten se olis viäläkii siäl huussissa. Khihhihhii!
Äipän piti ottaa se luukku irti siit vessasta, sit vasta uskalsi Valtonen alkaa käymää siäl.
Aika hassuu. Ku mie kuitenkii hoksasin heti mikä idis siin oli ja oon kummiskii aika piäni viäl.
Toivottavasti Valtone ei saa tietää et kerroin tän jutun, ku se on Valtoselle kauheen arka asia :)
-kikatteleva PikkuVeikka-