Moi kaikille! PikkuVeikka täällä. On ollut tosi rattoisa viikko ku Äippä on lomaillu. Ollaan puuhasteltu yhes melkein koko aika, tosin välil Äippä on karannu jonneki tapailee ihmisiä. Outoo, miks ihmees sen ihmisiä tarttee mennä tapailee ku on tarjolla laadukasta kissaseuraa?
Eile Ihmiset kävi hakees jostai maalta (ei siält mein mummolast) uusia perunoita ja kattoos ku siäl oli iha piäniä kisupentuja. Äippä haikaili, et ois se vaa nii kiva ku ois pikkune kisupentu ja miust ois kyl kans iha kivaa jos tulis uusi kaveri, joka vaik leikkis miu kans. Miäsihmine sano, et ei tuu kyl yhtää enää eläimiä tähä taloutee ja Valtone oli kans sillai, et jos tulee joku pentu tänne riehuu nii kissa-Valtone pakkaa kisukarkkinsa, kuppinsa ja kisupeittonsa ja muuttaa. Nii, et ei meil taija sit tulla uutta kisukaveria.
1661315.jpg
Äippä leikittämine on kyl sen verra rankkaa et nyt mie kömmin vähäks aikaa lepäilee tonne kaapin päälle. Jaksan sit taas olla puuhakas jos meil vaik tulee jotai ihmisiä käymään tai jos ei tuu nii jaksanpa ainaski auttaa ruuanlaitos. Pitkästä aikaa on semmone olo, et jos vaik irtois kohtapuolii runouttaki. Tuol kaapin pääl makoilles on hyvä vähäse riimitellä.
1661313.jpg
Nyt on semmone kuulemma ku juhannus, joten toivotamma oikei sytämmellisesti kivaa ja herkullista juhannusta kaikille!
Terveisin, PikkuVeikka, Neiti Valtonen ja Mörkönen