Morjens taas kaverit! Vietettii sit taas ulkoilupäivä ja olo on vähä hassu. Tekee mieli vaa makoilla viileel lattial eikä ees jaksa leikkii tol mei laatikolla (kuvassa). Ei oikee irtoo toi runouskaan.
Ulkona oli hirrrmuse kuuma ja ekaks tuli Valtosel höpö olo. Valtone halus varmaa ekaa kertaa sisälle siält ulkoo ja joi vettä. Tosi paljo. Sit Valtone meni uusiks ulos ja ei suastunu enää menemää aurinkoisii kohtii. Makoili vaa varjosis kohdis.
Mie aattelin et ei tommoset aurinkon pistokset tehoo meikään, mut toisin kävin. Rupes läähätyttää iha kamalasti, ku olin juaksettaas Äippää siin pihatiellä. Onneks löysin siit tieltä tosi hyvän vilposen kuralätäkön mis kävin sit porskiis. Virkisti kummasti, yritin suasitella sitä Valtosellekii mut se oli vaan sillee et YÄK. Mie en oikei tajuu miks muut ei innostu noist lätäköist. Niis o just vänkä mennä porskutella.
Sit miekii join vettä ja rupesin liikuskelee varjosis kohdis. Vaik välil piti juasta aurinkosa ku jahtailin perhoisia. Äipälleki tuli kuuma ja se ei olt taaskaa muistanu ottaa semmosta aurinkorasvaa ja taasha se kärähti.
Me ollaa ny kaikki vähä aurinkon pistoksis sit. Kivaa viikonalkuu kaikile, muistakaa nestetankkaus ja olla välil varjoskii ettei tuu pistosta.
Terkui, PikkuVeikka
  633902.jpg