Tänään on ollut hyvin jännittävä päivä. Ensinnäkin huomasin, että olen voittanut lotossa. Lupaan kuitenkin ettei tämä yllättävä rikastuminen muuta minua ihmisenä. Aion yhä käydä töissä ja elää muutenkin täysin tavallista elämää. En hylkää vanhoja tuttavuuksia ja ala pyöriä jetset-piireissä. Aion sijoittaa suurimman osan voitostani järkevästi (eli teen uuden loton) ja sitten sisustan hieman kotia (eli käyn ostamassa parvekelyhdyn, niitä mainostettiin ilmaisjakelulehdessä alennuksella myytäväksi). Mitä kaikkea voikaan ihminen tehdä reilulla 11 eurolla!!

Toinen päivän jännittävä asia on se, että Suolakaivoksen kaikki puhelimet mykistyivät äsken. Ilmassa on paniikkia ja kaaosta. Miten nyt voimme saada viestejä välitetyksi naapurihuoneisiin? Entä alakertaan? Mitä me nyt teemme? Tällaisissa kriisitilanteissa on tärkeää pysyä rauhallisena ja säilyttää harkintakyky sen sijaan että liittyisi yleiseen hälinään. Tein äsken kriisisuunnitelman ja sen mukaisesti poistun kohta rakennuksen pihalle lähettämään savumerkkejä. 

Kolmas jännittävä tapahtuma oli, kun puhelin soi (siis oma henkilökohtainen kannettava puhelinlaitteeni). Siellä soitti huolestunut mies jostain lakiasiaintoimistosta noin 200 km päästä täältä. Mies oli kovin huolissaan minun oikeusapuajanvarauksestani ja ei ollut millään uskoa, etten todellakaan tietääkseni ole aikaa varannut tai oikeusavun tarpeessa ylipäätään.  Mielenkiintoista. Onkohan minulla joku ilkeä alter ego, joka tekee kaikenlaisia tuhmuuksia ja on nyt joutunut hankaluuksiin?

On tapahtunut myös kauheita. Ikkunan välissä pörräillyt työsuhdekärpäseni Sylvi Syyskärpänen on kuollut. Siellä se makaa nyt ikkunan välissä jalat pystyssä. Sniisk. Samoin kävi edelliselle työsuhdepörriäiselleni Kessi Kesäkärpäselle. Rankkaa.

Mitenkähän jännäksi tämä päivä vielä menee. Nyt on kuitenkin vasta aamupäivä ja näin hirveän paljon on jo tapahtunut. ;) Nyt lähettämään niitä savumerkkejä.

- Suolakaivoksen savumerkkioperaattori Mörkönen -