Morjens ja oikei hauskaa kesäkuuta kaikile! Se o PikkuVeikka täällä pitkästä aikaa. Myö ollaa oltu Valtosen kans iha tosi vähäse tietsikan ääres, käyty vaa pikasee ain lukees mitä kamuille kuuluu, mut ei oo ehtitty kirjottelee ku o pitäny taas mennä tonne partsille.
Parvekkeel on hauskaa. Hauskempaa ku aikasemmi, nimittäi semmoset piäskyset-nimiset linnut on muuttanu asustelee johonkii tohon katon reunan alle ja ne pitää joka päivä ja varsiki joka ilta lentonäytöstä. Ne huutelee koko aja sillee: Skriiiii! ja sit ne syäksyy tos eestakas nii et piäntä kissaa iha hirvittää törmääks ne partsilasiin. Ihan paras kisutelkkari ikinä! Mie oon nii iloistunu siit et on noi partsilasit ja miekii voin hengailla parvekkeella vaik oonki vähä semmone loikkeliini.
Äippä o ollu kauhiasti siellä Töissä-paikassa ja sit se oli pari päivää jossai samonaarissa eiku samovaarissa eiku siis seminaarissa ja myö oltii Valtosen kans iha järkyttyneit ku se tuli kotii ja rötkähti vaa makaamaan eikä yhtää huvittanu meit. Nyt se kyl lupaili et palaillaa taas normaalii päiväjärjestyksee ja sil on taas aikaa toimia kisujen viihdyttäjänä. Muutenki Ihmiset on luuhanneet ties missä kyläilyreissuilla ja sukujuhlis. Iha sopimatonta tommone käytös.
Ens viikonloppuna saattaa olla, et päästää taas maalleki pitkästä aikaa. Eile oli kiva päivä, Äippä oli koko päivän mein kans, mitä ny kävi pikasee lenkillä ja tänää sil on vapaapäivä ja ollaa ehittyki jo vaik mitä. Leikittii nii kovasti et miuta iha rupes läähätyttää ja ollaa molemmat ehitty kans pitää sylivuoro. Sit mie oon opettanu Äipälle uuden tempun. Yks semmone hyvä narulelu asuu yhes kaapis (ettei sitä hajotettas omatoimisis leikeis). Mie oon opettanu Äipälle, ku haluun leikkii sil narulelul Äipän kans, nii meen sen kaapin viäres olevalle pöydälle istuu ja pirisen ja kurisen siin vähä aikaa nii sit Äippä ottaa sen lelun esille ja leikkii miu kans. Ihmiset on aika oppivaisiis.
1608396.jpg
Mut nyt lepäilee.(Meil o muutes tos soffalla uus kisupeitto, ku se keltane vanha kisupeitto alko olla jo aika rähjäne). Piäskysetki taitaa olla nukkuu päikkäreit, mut pitää olla skarppina sit ku ne tulee alkuiltanäytökselle. Ja Äippä varmaa tarttee myöhemmi apua ku se uhos tekeväsä jotai kotihommia. Toivottavasti se pesis ikkunat, se on iha kaikista hauskinta.
 Morjens ja aurinkoista viikonalkuu kaikille!
-PikkuVeikka-