Moi kisukaverit! Nyt Miäs-Ihmine ehjäs konetta ja myö saatii hirmusesti uusi kuvatuksii tänne. Vähänkö mie oon iloistunut, sillä oon halunnu jo tosi pitkää esitellä teille tän miun armaan Haisurotan:
913706.jpg
Haisurotta on lyhyen yhteisen taipaleemme aikana kokenut kovia ja äärimmäisen ankaraa leikkimistä. Sitä on tosi kiva pureskella kun siitä kuuluu vinkumista.
913710.jpg
Ja nyt onkin käynyt niin, että Haisurotan turkki meinaa lähtiä ihan irti pois. Sieltä alta pilkottaa sininen muovi. Toivottavasti se ei hajoo iha kokonaa. Milläs mie sitten leikin? (No, ei hätää, maailma on täynnä leluksi käypiä juttuja).
Nyt mie en kirjottele pitempää ku pitää taas mennä auttaa Äippää. Se laittaa pyykkei kuivumaan. Se on kivaa, mie autan sillai et mie raahailen niitä riepuja eri paikkoihi missä ne miu mielestä kuivuis hyvin ja Äippä kantaa ne takas siihe telineelle. Ja sit onkin mein nukkumaanmenoaika.
913726.jpg
Kivoja unia kaikille! (Aika hassu kuva muute tää viimonen, Valtone on tosi tympiintyneen näkönen ku Äippä häiritsi ton kameran kans alkuiltanokosia ja mie oon kuulemma ku joku demoni-katti. Se on vissii semmonen kissa mikä nukkuu tollai silmät raollaan ;)
Terkuin, PikkuVeikkis