Veikkis tässä moi! Nyt on kyllä sattunu kaikkee kivaa iha urakalla. Ensikskii yks mein suasikki-leikkitätsä kävi eilen ja toi tuliaisina kisukarkkei ja kaks uutta rapisevaa hiirtä. Niillä leikittiinki sit eile iha urakalla.
Sit Äippä kävi pikasesti ostoksil tänää ja toi semmosen ison vinkuvan leikkirotan. (Tai murmeliks Äippä sitä sano, mut rotta se on miusta ainakii). Se on iha mahtava lelu, mie iha hurjistui ja murisin Valtoselle ku se meinas kans tulla leikkii sil miu rotalla. Ilmeisesti kostoksi tästä Valtone katkas vähäsen miu rotan hännästä ku pijin lepotaukoo tosta leikkimisestä. Mut ei se haittaa, lyhyt häntä on kätevä ku leikkii semmosta et ottaa siit hännäst kii ja viskelee sitä rottaa. Siin rotas on viel tosi tenhoava luontaistuoksu mikä tekee leikkimisestä entistä hauskuuttavampaa.
Äipän ostoskassista oli ruokaaki ja mie näin et siäl on roilerii. Jee! Äippä nimittäi sano, et se o mein kaa koko illan ja voidaa kokkailla yhes. Vaik se ekaks mietikii et sen pitäis vissii lähtiä MiäsIhmisen kaa johonkii ihmisten menolle, mut ei se sit mennykää. Hyvä nii! Äipälle kans, ku se on nuhainen viäläkii ja kaikkiha tiätää et kissaseura on ihan parasta lääkitystä.
Napsi se uusia kuviakii siitä ku tutkittii niit mei uusi leluja, mut ku toi MiäsIhmine virittelee yhä tätä mei konetta nii eihä niit sit saanukaa tänne. Joten jonkuu aikaa viäl pitää vaa laitela noit mei vanhoja kuvia uusiks.Mut nyt takas leikiskelee.
378429.jpg
 Kivaa lauantaki-iltaa ihan kaikile!
Toivottaa PikkuVeikka