Moi joulupukki!
PikkuVeikka täällä. Mie oon taas ollu tänäkii vuanna tosi kiltti ja reipas kisu. Paitsi sillo ku mie olin rikki, nii en ollu reipas, mut nyt miul on jo iha ehjä olo ja jaksan taas auttaa kauhiast Ihmisiä ja leikkiäki tosi paljo.
Mie aattelin semmosta, et toivoisin vähäse joululahjoi. Ekakskii mie toivoisin, et kaikki olis terveitä eikä menis rikki. En mie eikä Valtone eikä Ihmiset eikä kukaa muukaa. Ku sillo ku on rikki on iha tyhmäpyhmää, ku ei tee mieli syyä eikä leikkii ja se on iha kamalaa.
Sit mie toivosin kans et kaikki ois iloistuneita eikä ois kenenlläkää nälkä tai kylmä tai yksinäinen olo.
Kisukarkit tiätty ois kans oikei tervetullu lahja ja uus pahvilaatikko. Mie oon nyt parin viikon aikana tyästäny tota miun viimosinta laatikkoo ja siin ei kauheesti oo enää mitää jälellä paitsi pohja. Tosi heikkoi laatikoit nykyää.
En mie sit oikei muuta keksikää mitä mie toivoisin. Ku semmoneki hauskuus on tulos ku Äippä jutteli, et se meinaa pitää siivouspäivän lähiaikoina ja mie saan auttaa!! Kivaa, toivottavasti pestää ikkunoit tai peilejä. Se on ihan parasta.
Hei hei sitten joulupukki!
Terkuin, PikkuVeikka
PS. Valtone käski sanoo terkkuja, ja se toivois kans kisukarkkei ja sit enempi ulkoiluu. Ja sitä, et Ihmiset unohtas sen matokuuriasian.
2126914.jpg
Ompas Ihmine ottanu huanosti kuvauksen. Ei miu silimät oikiasti oo erinäköiset.