Mie vähän täs oon miätiskelly, et oon jo aika iso kisu. Yli yks vuatias. Niin, jotta pitäsköhä miun ruveta oleen sillai aikuismainen? Ekaks voisin muuttaa miu nimen IsoVeikaks, ku oha se vähä hassuu ku ison kollin nimi on Pikku-alkuine. Sit pitäs alkaa kans käyttäytyy sillee ison kollin tavoin. Et olis sillai arvokkaasti ja viksusti. Ei intoutuis ain leikkii iha kaikel ja tota kehräämistäkin vois vähä rajoittaa. Ku ei aikuisesti käyttäytyvät oo koko ajan hyvällä miälellä.

Sit pitäs varmaa lopettaa Äipälle pusujen antaminen. Ku on aika lapsellista ain käydä nualesee Äippää. Mut siit vois kyl tulla Ihmisel paha mieli, jos mie en huomiois sitä ihan nii paljo ku nykyään. Ja ei se oo kivaa, ku toisel tulis paha miäli. Toisaalt miul on melkei aina kivaa, nii et en mie taida rajoittaa hurisemista. Mitenköhä aikuismaiset tyypit saa ajan kulumaan, jos ne ei leiki? Niil on varmaa tylsää ja siks ei hurisutakaa nii paljoo... Pitää kyl vähä harkita viäl tota isoksi Äijäksi ryhtymistä.

Pohtiskelee, PikkuVeikka

729867.jpg

Näi pieni PikkuVeikka mie olin, ku tuli tänne asumaa. Täs mie nukun Miäs-Ihmisen sylis, ku simahin vähä kesken uuden kodin tutkimuksien.